Din cand in cand ma uit pe trafic.ro sau gtop.ro, sa mai vad evolutia site-urilor de profil din romania. Si, la bloguri, pe primele locuri, tot felul de site-uri necunoscute, tot felul de asa zise bloguri ale unor oameni de care nu am auzit in viata mea. Si totusi, ma invart in zona de mai bine de un an.
Daca te uiti la numarul de vizitatori, mii si mii de unici, afisari peste afisari, incat ai impresia ca sunt niste site-uri de varful varfului in romania. In schimb, cand intri pe site, aceleasi filmulete de youtube, aceleasi statusuri de messenger, aceleasi bancuri rasuflate. Adica nimic.
Mai baieti, blogurile nu sunt site-uri clasice. Popularitatea unui blogger nu se masoara automat in numarul de vizitatori.
Primul lucru pe care il cauti cand intri pe un blog este NUMARUL DE COMENTARII. Nu ai cum sa ma convingi pe mine, care deja intru in categoria vechea garda, ca tu ai un trafic real de jde mii de unici, cand tu ai ZERO comentarii la articole, sau maxim unul sau doua.
Faptul ca spamati google sau digg, nu va face bloggeri, ci cel mult specialisti in SEO.
Si daca sunteti asa buni in optimizari de site-uri, de ce nu faceti voi ceva util, un site care sa va aduca bani cu adevarat, si pierdeti timpul cu filme de youtube?
Credeti ca veti castiga ceva din asta? Absolut indoielnic.
Veti pierde doar timp si bani, pentru ca voi nu o faceti din pasiune, iar cand va veti plictisi, veti trece la altceva.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.