Citesc, si in dimineata aceasta, pareri legate de noul scandal Basescu – Tariceanu. De acord din start. Norica Nicolai e o flegma pe fata justitiei. Nu are nici cea mai mica “deontologie” profesionala, presteaza afaceri destul de subversive, nu mai vorbim de episodul nepoata, cand tanara ei nepoata vota prin parlament, desi, legal, nici nu avea voie sa fie acolo.
Numai ca miza e alta. Basescu, daca reuseste sa o schimbe pe Norica, automat va avea dreptul de a face guvernul. Va calca din nou Constitutia in picioare si o va adapta nevoilor sale de putere, si va crea precedentul necesar. Si atunci va avea puterea deplina in stat.
Asta e miza, adevarata miza, iar Tariceanu, ca un cretin ce este, nu a putut sa o vada cand a propus-o pe bisnitareasa aia drept ministru.
Mentionez ca nu am simpatii politice si as vrea sa ii vad morti in chinuri groznice pe amandoi. Asta ca sa evitam eventuale comentarii stupide, da?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.