În fiecare an, în perioada asta, o iau razna cu Eurosportul care preferă să transmită ciclism, în loc să transmită integral finala campionatului mondial de snooker. Bine, între timp, am înțeles că există o bază mare de fani ai ciclismului, deși mi se pare cel mai insipid sport din lume, cred că mai antrenant e și un meci de șah, decât pedalarea aia continuă în gol, spre un final neinteresant, stabilit de diverse strategii de echipă sau injecții cu nandrolon.

Sunt curios, ce sporturi ciudate mai urmăriți? Eu sunt, probabil, cel mai vechi fan al snookerului din online, mă uit la curling, balls, crichet, fotbal american și australian, haltere, competitiile world strongest man, petanque, tir cu arcul și probabil mai sunt câteva.

Nu sufăr fotbalul, deși am fost microbist, nu îmi plac competițiile alea de mergi pe schiuri zeci de km, mi se taie respirația de plictiseală numai când mă gândesc la asta, tenisul mi se pare boring, mai ales la masculin, unde aceiași 3 oameni își păstrează supremația de 100 de ani, aș fi curios de un control antidoping serios acolo. Nu mai urmresc formula 1 de când au nivelat capacitățile mașinilor și totul a devenit o învârtire plictisită în așteptarea finalului, și niciun alt sport cu motor. Mai ales motociclismul, nu îmi vine să cred că se poate uita cineva la așa ceva.

Altceva? Să vă aud, sunt curios, poate mă mai educ puțin.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.