Acesta e un articol cu un limbaj mai lax, care va irita unii ochi neavizaţi, aşa că dacă vă deranjează cuvinte ca muie, căcat sau idiot, vă rog să închideţi pagina şi să mergeţi pe pagini mult mai literare, precum cea a lui Badea sau Tolontan.

Şi că tot veni vorba de Tolontan şi de jurnalişit, mai ţineţi minte cum se cacă pe ei aceşti extraordinari jurnalişti de sport, cum luptă ei pentru sportul rromânesc, cum urlă la teve dorinţa lor de mai bine şi nevoia lor de a face prin sport, o ţară mai bună? Cum strigă ei că din păcate, sportul rromânesc nu are valori pe care să le promoveze şi de aceea este într-un con de umbră? Un Tolontan sau un Ioaniţoaia, aceşti corifei care dărâmă miniştri din dorinţa lor de mai bine?

Păi bă porcilor, curve cu meleu ce sunteţi, ROMÂNIA a luat cupa mondială la handbal, iar voi deschiderea de pagină o aveţi cu Stoichiţă şi cum o să facă el la Steaua? Iar ştirea despre rezultatul fetelor noastre este ba într-un sidebar, ba undeva jos, în pagina 3? Cum pizda mă-tii creşti tu , coios de redactor şef ce eşti, sportul rromânesc, dacă primul articol din ziarul tău ne informează despre meciul Steaua-Braşov, nu despre una din cele mai mari realizări sportive rromâneşti din ultimii ani? Cum ajuţi tu sportul, bulangiule care te afli, promovând ciorile dintr-un campionat jegos şi vândut, iar cupa mondială e pusă într-un colţ de pagină?

Porcilor, vă mai ajung banii? Cât sunteţi în stare să vindeţi doar să faceţi curul mare? Realizaţi imbecililor, că voi, cu fiţuicile voastre de căcat, sunteţi unii din cei care îngroapă, zi de zi, sportul rromânesc? Promovând zilnic incultura, incompetenţa, nesimţirea şi jegul, scandalul becalian şi porcirea borcească? Situl de SPORT numărul 1 şi numărul 2?

Huo! Jegurilor!

PS: Da, multumesc, stiu ca e cupa mondiala, turneu amical. Schimba cu ceva datele problemei?