Ah, ce frumoase erau vremurile acum cât timp, 10 ani sau cît? Erau acolo lângă casa poporului, la eurobingo, gheretele alea înalte de 2 metri, care se umpleau în fiecare sâmbătă cu bilete. Oameni care se călcau în picioare să cumpere teancuri şi teancuri de bilete, cu numere.

Domnul Geo, care le zicea de bine, Ţociu şi Palade, cu smocurile de păr în cap şi umorul lor grotesc, fetele care nazalizau S-a cââântaaaat biiingooo, oamenii din sală care scandau fericiţi numele posesorilor de maşini, bani, iarăşi bani, iarăşi maşini.

Azi am zis că m-am întors în timp şi m-am uitat rapid în jos, sperând că a dispărut burta şi pot să mi-o văd iarăşi. Alarmă falsă, burta era la locul ei.
În schimb, pe ecranul televizorului se lăfăiau hidos, Ţociu şi Palade, care ne promiteau iarăşi miliarde peste miliarde, premii care să ne inece cu bunătăţuri şi să ne scoată din sărăcie.

Jenant şi trist. Întotdeauna, în vremuri de sărăcie, hienele profită de săracii care speră. Speră că vor câştiga în mod neaşteptat o casă, o maşină sau bani. Şi la urma urmei, cât sunt 10 lei? Dar cât poţi să câştigi…Uite ce zice domnu` Geo…

Să sperăm totuşi că criza nu va ţine prea mult, altfel mogulul se pune iar pe picioare pe spatele fraierilor care îşi smulg din banii de vodkă să joace la Bingo.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.