Stimate Rxxxx Z,

In urma unei analize desfasurate in decursul unei perioade de timp, societatea Globe Hosting, Inc. a reusit sa identifice in cadrul societatii cel putin doua persoane care sustrageau si furnizau informatii confidentiale din cadrul societatii, in scopul unei concurente neloiale. In speta persoanele in cauza sunt Bobriuc Sebastian si Covaci Ciprian.
Cele doua persoane au condus cu buna stiinta activitati de furt calificat informational de pe serverele Globe Hosting, au indrumat si chiar mutat clienti cu/sau fara stirea acestora in directia dorita de acestia.

Dorim pe aceasta cale sa va informam ca, societatea Globe Hosting a inceput procedurile pentru denuntarea acestora pe cale penala, precum si indreptarea impotriva societatii Awsome Projects SRL din Sighetu Marmatiei, pentru a recupera prejudiciile si daunele produse, precum si a opri activitatea acestei societati.

In acest sens, dorim sa va avertizam ca, in cazul in care sunteti abordati de persoane din cadrul companiei, ca va propun mutarea, inlocuirea serviciilor intr-o alta firma, sau incearca sa va induca in eroare spunandu-va ca firma si-a schimbat denumirea sau orice alte tertipuri de natura inselatoare, sa ne contactati de urgenta pentru a putea lua masuri, iar dvs sa nu dati curs pana nu va consultati cu unul dintre managerii companiei noastre.
Totodata, corespondenta cu persoanele in cauza trebuie sa inceteze sub orice forma de comunicare, pentru a evita pierderile/daunele ce va pot fi aduse.

Incepand cu data de 14 Aprilie 2010, societatea Globe Hosting nu va fi raspunzatoare in cazul in care daunele au fost provocate de aceste doua persoane.

Avem nespus regret sa anuntam pe aceasta cale fostii clienti care au fost naiv mutati la noua societate sa inteleaga situatia asa cum este ea, iar prejudiciul ce-l vor putea avea in urma opririi serviciilor la noul furnizor poate fi diminuat, daca se iau masuri acum. Prin masuri ma refer la analiza si alegerea unei noi solutii, ce sa va gazduiasca in alta parte. Nu excludem aici reintoarcerea ca si clienti, fiind ferm convinsi ca sabotajul a fost maniera prin care ei v-au convins sa plecati.

Cu deosebita consideratie,
Ciprian COZOPLEAN
COO – Globe Hosting, Inc

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.