Am mai vorbit odată despre asta, dar o să mai zic, poate poate intră în capul oamenilor.

Ocazional, mai dau și eu spam pe yahoo messenger. De fapt, dădeam, că nu am dat cam demultișor așa ceva. Pentru că i-am realizat inutilitatea. Cine mă citește, mă citește oricum, iar cine nu mă citește, clar nu va intra la mine pe site.

Ce vreau să spun. Eu am messengerul organizat pe categorii. În categoria spam intră cei pe care nu îi cunosc personal sau cei care m-au adăugat în messenger de pe site.

Oamenii pe care îi cunosc, prietenii, familia, îi țin în categorii separate, pe care nu le agresez și nu le-am agresat niciodată cu meaje nesolicitate de promovare.

Observ că pentru ceilalți nu e la fel. Familie, nefamilie, cunoscut, necunoscut, nu contează, spamăm cu încredere zilnic. Începând de la acțiunile unei primărițe wannabe, până la “Ce am mâncat eu azi”, primesc mesaje de la toți. Chiar și de la cei ce mă cunosc personal, de la care aștept același respect pe care li-l arăt și eu.

Așa că, dragilor, vă întrebați de ce nu vă răspund la messenger în ultimul timp?
Simplu. V-am dat la toți ignore. Absolut toți cei ce mi-au trimis mesaje de spam pe messenger în ultimele 2 săptămâni sunt în lista mea de ignore.
Așa mă respectați, așa vă respect și eu.

Succesuri!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.