Avem un ziarist, domnul Vadim Cusnarencu. Bine, daca tin eu bine minte, de fapt pe el il cheama Cusnarenco toata ziua si e lipovean, dar nu asta este tema de astazi. Dansul scrie un articol extrem de virulent, legat de un miting al suporterilor de fotbal, impotriva Legii privind Prevenirea si Combaterea Violentei in Sport.
Si o mai avem si pe Quinzelle, care stie toata Constanta, e cea mai fanatica Dinamovista in viata. Plange, suspina, rade, are orgasm, doar in culorile alb-rosii.
Si eu sunt pentru adoptarea unei legi aspre legata de violenta pe stadioane. Nu ma pronunt asupra legii pentru ca nu o cunosc, si din ce am vazut in comentariile de la distinsul jurnalist, aceasta lege este facuta dupa calapodul clasic romanesc. Adica vor fi interzise si scandarile pe stadioane, scandari impotriva protipendadei din fotbal si din politica.
Asa ca, pana nu vad legea, nu ma pronunt. Altceva m-a frapat.
Quinzelle m-a atentionat ca distinsul domn Cusnarencu isi modereaza comentariile. Pana aici, nimic deosebit, este normal, pentru ca printre cei ce discutau pe blog au aparut si obisnuitii cercopiteci, cei care impart muia ca pe anafura.
Ce e interesant este ca domnul Cusnarencu editeaza comentariile. Adica sterge partile care nu ii plac, si le lasa pe cele care au inteles favorabil siesi, sau de ce nu, mai adauga un cuvant doua de la el, ca sa iasa bine frazeologia.
Acum, privind din unghiul de vedere al jurnalistului, si aici ii rog sa se abtina sa ma injure pe cei doi ziaristi dragi mie, se stiu care, il inteleg. Are blog ca sa aiba cititori si eventual trafic, si eventual cumparatori de ziar sau de online sport. E normal sa incerci sa faci bani si sa dai bine, online sau aiurea. E bine.
Dar ce ne facem draga domnule cu libertatea oamenilor? Ce ne facem cu dreptul de copyright? Stii ca, odata postat, si semnat cu un IP, un comentariu apartine de drept autorului sau? Adica mai pe scurt poti fi dat in judecata pentru insusiri de foloase necuvenite, domnule Cusnarencu. Folositi in scopuri comerciale gandurile si atitudinile unor oameni.
As vrea sa filozofez putin pe marginea atitudinii dumneavoastra din postul mai sus numit.

Cred ca, daca Politia i-ar aresta pe toti oamenii prezenti sambata la acest miting si le-ar interzice prezenta pe stadion pe viata, majoritatea problemelor create de violenta pe stadioane in Romania vor fi rezolvate. Si in cel mai simplu mod posibil.

Deci, la gara cu drepturile fundamentale ale oamenilor. Ce conteaza ca oamenii se nasc si mor cu aceste drepturi. Ce conteaza ca sunt trecute in carta ONU si prin Constitutie cam la toate popoarele? Sa ii aresteze pe toti nenorocitii astia dementi care ne fac viata grea pe stadioane. Sa raspundem la violente cu violente si cu cnutul. Daca nu stiti ce e cnutul, va spun eu ca e un bici folosit de stramosii dumneavoastra sa mane vitele prin Siberia. Iar prin `44, manau soldatii prin linia-ntai si taranii la moarte prin lagare. Iar in anul de gratie 2007 este ustensila care ati dori-o manuita pe spinarile acestor nenorociti care va dezgusta privirea nobila.

nu cred ca ar putea exista o eroare mai mare de 5% daca toti protestatarii de sambata vor fi urcati in dube. In orice actiune de masa sunt si sacrificii

Iar acest pasaj este genial. Sunati exact ca predecesorul dumneavoatra intr-ale oprimarii, taica Stalin. Nu conteaza un milion de morti, daca prin asta se ating obiectivele noastre. nu? Iar prin actiune de masa intelegem indobitocirea tuturor celorusnarencu. Sunteti un exemplu de gandire libera, de jurnalism cu fruntea sus.
Imi pare sincer rau ca respectivii v-au postat adresa pe blog. Sper sincer sa nu fiti linsat, batut, calcat in picioare, sodomizat, sau alte obiceiuri ale acestor pagani pe care ii vreti deportati.
Si ca incheiere, o sa va pun din nou intrebarea pusa in comentarii la dumneavoastra:
„Daca spun Muie Vadim, indemn la violenta sau la sex in grup?