Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.
La cat de mizerabila arata bucata aia, nici eu n-as fi mancat.
Soriciul parjolit se da intr-un clocot, cat sa se curete bine si sa se fragezeasca un pic (dar sa nu se inmoaie ca devine scarbos), apoi il tii la saramura, cu usturoi (sau fara).
Doar asa mananc, altfel mi-e scarba.
Plus ca e greu de molfait. De-aia, de multe ori, prefer sa cumpar direct la caserola, din hypermarket, ca e gata curatat si bun de mancat.
#12 NOU
Arhi
cum sa mananci, bai tata, pielea unui animal? PIELEA??
Pai bine “tatigateste” ?! Nu-l puseshi si matale la o sarmalutza, ceva sa dea gust ? Ciolan cu varza slow cooked si lăsata afara pe prispa, fo’ doo zile, sa intre zemurile in ea si sa mănânci pana te scoală de pe jos Rowacholu? Udata cu o stacana de ceva rosu sau negru ?
Tzz, tzzz……
#18 NOU
Arhi
soriciul mi se pare una din cele mai scarboase chestii ever.
#19 NOU
Motzu
Esti fratello-ul mai mare al Simonei Tache 🙂
#20 NOU
Chiar din șoric se produce .
Chiar din șoric se produce .
#21 NOU
Petra
Soriciul il putem folosi si ca o infuzie de colagen “traditionala”.
#22 NOU
Lau
V-ați dus pe manevră, in realitate îngrașă cățelul pt sacrificare..
#23 NOU
Toma Dumitru
Și după ce îl pârlește, lui îi mănâncă șoriciul!:))))))))))
#24 NOU
zidanne
@cetin Amator!
#25 NOU
vasi
ala din filmare nu e sorici, filmarea este trucata
Gluma cu tatarii care nu au voie la carne de porc s-a dat ?!
#29 NOU
vasi
Da, din pacate 🙁
#30 NOU
Iugas
Daca e din ala de pe ciolan din magazin, fiert adica, nu e bun, nici cainele nu il mananca. Ala de la porc parjolit, e alta poveste.
#31 NOU
Dan
Aceasta este o barbarie! Cum sa dai soriciul, asa, fara niciun sentiment?! Doamneeeee, asa ceva nu e posibil!
#32 NOU
un sas
Si te mai luai de alții care spălau jantele cu șampanie!
#33 NOU
Ăla Micu'
N-ai mai filmat și partea în care până și câinelui îi e scârbă…
#34 NOU
Arhi
fix asta am regretat:))
#35 NOU
mihai1
Deci pielea de animal e cea mai buna. Ca e de porc pui rata…. acolo e tot gustul… sa faci un piept se porc la cuptor cu tot cu soric sau cotletul luat si cu grasimea si soricul care il inconjoara.
Evident unii considera delicatesa stomacul sau colonul de porc… si prin zonele cu oieri se mananca si intestine de miel.
Mie imi si place mancarea din resturi dinastea… visul meu e sa-mi fac o pesiune unde sa gatesc doar mancare din resturi (organe, capete de orice, carnea de lucru) …
Raciturile fara sorici sunt ca electric castle fara manele… nu au niciun sens
#36 NOU
Petro V
Chemati protectia animalelor, este maltratare… Nici la caini nu as da asa ceva
NOU
Sorici in saramura!
NOU
BLASFEMIE! Asa ceva…..:)))))))
NOU
Îmmmm, șorici fript pe plita de la sobă.
Cu bere.
NOU
Nu-s de acord. Daca e gros, poti intra in politica.
NOU
Tătar amator :))))
NOU
trebuia sa-si faca cizme din el?
NOU
Aaaa…..sa-l manance ?
NOU
@CSB: se tine sub sa pana se fragezeste
NOU
Cine se ține sub șa până se frăgezește?
NOU
@FGD: Tătarul.
NOU
La cat de mizerabila arata bucata aia, nici eu n-as fi mancat.
Soriciul parjolit se da intr-un clocot, cat sa se curete bine si sa se fragezeasca un pic (dar sa nu se inmoaie ca devine scarbos), apoi il tii la saramura, cu usturoi (sau fara).
Doar asa mananc, altfel mi-e scarba.
Plus ca e greu de molfait. De-aia, de multe ori, prefer sa cumpar direct la caserola, din hypermarket, ca e gata curatat si bun de mancat.
NOU
cum sa mananci, bai tata, pielea unui animal? PIELEA??
NOU
@Arhi – cum?! acolo-s toate vitaminele!
NOU
Nuu , cu vin rosu (fiert).
NOU
Soriciul e ursuletul Haribo al carnii.
NOU
mi-ai inveselit toata saptamana
NOU
Haribo macht kinder frooooooh !!!!
Pai bine “tatigateste” ?! Nu-l puseshi si matale la o sarmalutza, ceva sa dea gust ? Ciolan cu varza slow cooked si lăsata afara pe prispa, fo’ doo zile, sa intre zemurile in ea si sa mănânci pana te scoală de pe jos Rowacholu? Udata cu o stacana de ceva rosu sau negru ?
Tzz, tzzz……
NOU
soriciul mi se pare una din cele mai scarboase chestii ever.
NOU
Esti fratello-ul mai mare al Simonei Tache 🙂
NOU
Chiar din șoric se produce .
NOU
Soriciul il putem folosi si ca o infuzie de colagen “traditionala”.
NOU
V-ați dus pe manevră, in realitate îngrașă cățelul pt sacrificare..
NOU
Și după ce îl pârlește, lui îi mănâncă șoriciul!:))))))))))
NOU
@cetin Amator!
NOU
ala din filmare nu e sorici, filmarea este trucata
rusine cetin!
NOU
Câtă mâncare avea cățelul ăla și nu se atingea de ea! Sunt curios dacă a mâncat soriciul, că mezelurile alea stăteau aparent neatinse pe jos.
NOU
Crima împotriva umanității!
NOU
Gluma cu tatarii care nu au voie la carne de porc s-a dat ?!
NOU
Da, din pacate 🙁
NOU
Daca e din ala de pe ciolan din magazin, fiert adica, nu e bun, nici cainele nu il mananca. Ala de la porc parjolit, e alta poveste.
NOU
Aceasta este o barbarie! Cum sa dai soriciul, asa, fara niciun sentiment?! Doamneeeee, asa ceva nu e posibil!
NOU
Si te mai luai de alții care spălau jantele cu șampanie!
NOU
N-ai mai filmat și partea în care până și câinelui îi e scârbă…
NOU
fix asta am regretat:))
NOU
Deci pielea de animal e cea mai buna. Ca e de porc pui rata…. acolo e tot gustul… sa faci un piept se porc la cuptor cu tot cu soric sau cotletul luat si cu grasimea si soricul care il inconjoara.
Evident unii considera delicatesa stomacul sau colonul de porc… si prin zonele cu oieri se mananca si intestine de miel.
Mie imi si place mancarea din resturi dinastea… visul meu e sa-mi fac o pesiune unde sa gatesc doar mancare din resturi (organe, capete de orice, carnea de lucru) …
Raciturile fara sorici sunt ca electric castle fara manele… nu au niciun sens
NOU
Chemati protectia animalelor, este maltratare… Nici la caini nu as da asa ceva