Care este utilitatea maxima pentru sorici
La ce e bun șoriciul
Scurtissime
36 comentarii Adaugă comentariu
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Cele mai noi
Imobiliarele, această gaură neagră cu mult păr care nu produce nimic decât scumpiri
Salut, sunt eu, Arhi, băiatul cu imobiliarele, am mai scris pe aici chestii și urmăresc piața. Vă rog să admirați aceste 2 print screenuri În primul este o reclamă la o frumoasă casă din Domnești (acolo unde stau vedetele) la doar 130 000 de euro. Frumoasă casă, mișto de tot, păcat de zonă, […]
Sorici in saramura!
BLASFEMIE! Asa ceva…..:)))))))
Îmmmm, șorici fript pe plita de la sobă.
Cu bere.
Nu-s de acord. Daca e gros, poti intra in politica.
Tătar amator :))))
trebuia sa-si faca cizme din el?
Aaaa…..sa-l manance ?
@CSB: se tine sub sa pana se fragezeste
Cine se ține sub șa până se frăgezește?
@FGD: Tătarul.
La cat de mizerabila arata bucata aia, nici eu n-as fi mancat.
Soriciul parjolit se da intr-un clocot, cat sa se curete bine si sa se fragezeasca un pic (dar sa nu se inmoaie ca devine scarbos), apoi il tii la saramura, cu usturoi (sau fara).
Doar asa mananc, altfel mi-e scarba.
Plus ca e greu de molfait. De-aia, de multe ori, prefer sa cumpar direct la caserola, din hypermarket, ca e gata curatat si bun de mancat.
cum sa mananci, bai tata, pielea unui animal? PIELEA??
@Arhi – cum?! acolo-s toate vitaminele!
Nuu , cu vin rosu (fiert).
Soriciul e ursuletul Haribo al carnii.
mi-ai inveselit toata saptamana
Haribo macht kinder frooooooh !!!!
Pai bine „tatigateste” ?! Nu-l puseshi si matale la o sarmalutza, ceva sa dea gust ? Ciolan cu varza slow cooked si lăsata afara pe prispa, fo’ doo zile, sa intre zemurile in ea si sa mănânci pana te scoală de pe jos Rowacholu? Udata cu o stacana de ceva rosu sau negru ?
Tzz, tzzz……
soriciul mi se pare una din cele mai scarboase chestii ever.
Esti fratello-ul mai mare al Simonei Tache 🙂
Chiar din șoric se produce .
Soriciul il putem folosi si ca o infuzie de colagen “traditionala”.
V-ați dus pe manevră, in realitate îngrașă cățelul pt sacrificare..
Și după ce îl pârlește, lui îi mănâncă șoriciul!:))))))))))
@cetin Amator!
ala din filmare nu e sorici, filmarea este trucata
rusine cetin!
Câtă mâncare avea cățelul ăla și nu se atingea de ea! Sunt curios dacă a mâncat soriciul, că mezelurile alea stăteau aparent neatinse pe jos.
Crima împotriva umanității!
Gluma cu tatarii care nu au voie la carne de porc s-a dat ?!
Da, din pacate 🙁
Daca e din ala de pe ciolan din magazin, fiert adica, nu e bun, nici cainele nu il mananca. Ala de la porc parjolit, e alta poveste.
Aceasta este o barbarie! Cum sa dai soriciul, asa, fara niciun sentiment?! Doamneeeee, asa ceva nu e posibil!
Si te mai luai de alții care spălau jantele cu șampanie!
N-ai mai filmat și partea în care până și câinelui îi e scârbă…
fix asta am regretat:))
Deci pielea de animal e cea mai buna. Ca e de porc pui rata…. acolo e tot gustul… sa faci un piept se porc la cuptor cu tot cu soric sau cotletul luat si cu grasimea si soricul care il inconjoara.
Evident unii considera delicatesa stomacul sau colonul de porc… si prin zonele cu oieri se mananca si intestine de miel.
Mie imi si place mancarea din resturi dinastea… visul meu e sa-mi fac o pesiune unde sa gatesc doar mancare din resturi (organe, capete de orice, carnea de lucru) …
Raciturile fara sorici sunt ca electric castle fara manele… nu au niciun sens
Chemati protectia animalelor, este maltratare… Nici la caini nu as da asa ceva