Când vine vorba de caracteristicile lor fundamentale și interfețele utilizatorului, Office 2021 și Microsoft 365 sunt extrem de comparabile, iar clienții ar trebui să se aștepte la o experiență destul de uniformă. Cu toate acestea, există diferențe în poziționarea produselor. Office 2021 se concentrează mai mult pe îndeplinirea cerințelor de birou standard. Scopul fiecărei actualizări este să ofere utilizatorilor impresia unui mediu de lucru mai productiv.

Office 2021 oferă, de asemenea, anumite servicii de stocare în rețea. În schimb, Microsoft 365 se laudă cu o pleiadă de funcții AI exclusive care fac mai ușoară utilizarea pentru persoanele care nu sunt familiare cu caracteristicile mai sofisticate ale Office-ului. Office 2021, pe de altă parte, folosește un mecanism de cumpărare o singură dată care poate fi aplicat în orice situație și permite atât activarea permanentă, cât și utilizarea offline.

Cu Microsoft 365, se folosește un model de abonament. Se plătește o taxă de abonament lunar sau anual. Anumite funcții nu vor funcționa dacă abonamentul este anulat. Prin urmare, este mult mai economic să achiziționezi Office 2021 odată pentru totdeauna dacă ești familiarizat cu funcțiile programului și intenționezi să-l folosești exclusiv pe laptopul tău sau calculatorul de la locul de muncă, fără a plăti lunar sau anual. Aici intervine GoDeal24 discount sale. Și așa puteți să obțineți Office 2021 Professional pe viață pentru doar 26.75€. În plus, există și o opțiune mai economică de a cumpăra pachete cu mai multe chei, cum ar fi un pachet pentru Office 2021 Pro și Windows 10 Pro care costă 36.59€, sau Office 2021 pentru 5 PC-uri este doar 15.45€/PC. Prețul pentru achiziționarea doar a Windows 11 Pro este de 13.55€.

Plus multe altele, cum ar fi:

Best value! 62% reducere la Microsoft Office!  (coupon code “SGO62)

Chilipir! Discounturi mari la Windows OS: (coupon code ” SGO50″)

62% reducere la Bundles și alte aplicații MS Office (coupon code “ SGO62“)

Super reduceri dacă cumpărați pentru toată firma sau, de ce nu, pentru revânzare! 

Cea mai populară aplicație software – Ashampoo:

>>Get More Tools

Cum poți să plătești cel mai rapid:
Pe pagina de checkout, dai continue as a guest (sau poți creea un cont) după care completezi Billing Information cu datele tale.

Selectează CWALLETCO la acest pas, după care click Continue

Verifică să fie ce ai vrut să comanzi, după care click Place Order

Pe pagina următoare, click pe Choose payment methods

La final, alege Paypal pentru plată

24/7 Suport tehnic profesional & Lifetime Servicii Post vânzare

Contact Godeal24: service@godeal24.com

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează, de preferință, pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Windows 11 – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2021 Professional Plus – [Download Link]

Cum se activează Microsoft Office 2021 Professional Plus key:
1. Descărcați aplicația folosind linkul oficial, de mai sus..
2. Dezarhivați.
3. Apăsați Settings Launcher în folderul dezarhivat.
4. Folosiți instrucțiunile din email pentru a completa instalarea.
5. Porniți orice aplicație Office și folosiți cheia pentru a înregistra Microsoft Office 2021 Professional Plus.

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.