Un sondaj efectuat de un institut apropiat PSD, CURS, arată că Nicușor Dan câștigă alegerile în București, cu un scor de 36%. Principala sa contracandidată rămâne Gabriela Firea (PSD), dar aceasta ar obține un scor de doar 33%. Recent, soțul lui Firea, Florentin Pandele, a declarat că aceasta nu va candida la primăria Capitalei.

Sigur, rezultatul e normal, lucrurile au început să meargă și, în primul rând, să se vadă, după ce s-au schimbat conductele de apă caldă, reparat liniile de tramvai, plătit datorii etc. Capitala nu mai e ca pe vremea Firea-PSD, când se furase atât de mult încât primăria nu mai avea voie nici măcar să împrumute bani, regiile de căldură nu mai sunt falimentare, în mod ciudat, orașul funcționează și fără companiile municipale prin care fura camarila pesedistă, all good. Unul din motivele pentru care se vrea comasarea alegerilor este și ca să nu mai lase timp lui Nicușor să termine lucrările, de altfel. 3 miliarde sunt 3 miliarde.

Ce e funny este că porcușorul ăla isteric de Piedone e creditat cu 10%, ceea ce arată, încă o dată, nivelul intelectual al alegătorilor. Erau unii pe roddit care se întrebau dar vai, oare din ale cui voturi fură, ale lui Nicușor sau ale panaramei? Pentru că da, cei ce votează Nicușor Dan sunt cei ce sunt rupți în suflet, Dar vai, oare nu era mai bine să aleg pă Piedone?

Anyway, eu nu m-aș baza foarte tare pe participarea lui Piedone la alegerile de primar general, cred că doar le arată pisica celor de la PSD, care știu că va lua din voturile lor, în ideea de a se înscăuna el la sectorul 4 și fii-su la 5, ca să existe un sistem coerent de furat, arc peste timp și peste betoane.

Vedem.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.