Mă seacă o chestie, la filmele de Hollywoood la care mă mai uit. Recunosc, nu sunt neapărat capodopere, dar eu prefer să văd filme care mă relaxează și care îmi permit să nu gândesc foarte mult. În plus, am eu suficiente probleme, nu mai am nevoie să mă încarc și cu problemele inventate ale altor.

Revenind, se dă film de acțiune oarecare. Eroii principali aleargă pe niște coridoare, încercând să scape de cei negativi, care sunt foarte răi și foarte negativi. Lumina de la capătul tunelului este un lift care se deschide aproape de ei, eroii intră, apasă repede pe butonul de parter/subsol, ușa se închide încet, înceeeeeeet, până se închide total în fața oamenilor răi, care lovesc ușa cu un șut de frustrare, după care fug pe scări toate cele 45 de etaje până jos.

Toate lifturile cu uși culisante din lume, TOATE, au, ca sistem de funcționare, o pauză de câteva secunde între închiderea ușilor și plecare, pauză în care, dacă apeși butonul liftului, de afară, ușile se deschid. Este un sistem de siguranță standard, făcut pentru copii, bătrâni, animale. TOATE lifturile. Nu poate fi dat în funcțiune dacă nu ar avea așa ceva. De aia ușile liftului se închid încet și, dacă întâlnesc un obstacolo, se deschid automat. Pentru că sisteme de siguranță.

Prin urmare, bad guys nu trebuie decât să apese butonul din afara liftului și ușile se deschid, nu ai cum să scapi așa, la milimetru.
Phew, mi-am luat o greutate de pe inimă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.