Și sunt de acord să fie eliberat din arest. Pentru că motivele pentru care stau oamenii ăia la pușcărie, fiind ei de un mare pericol public, sunt ilare. Chestii gen trafic de influență, disprețul fața de autoritate, etc. Mă lași?

Violator arestat de poliție, eliberat de instanță. Hoțul din noaptea de paști, eliberat de instanță. Tipul care a bătut-o pe nevastă-sa în fața părinților ei până a băgat-o în spital, ca să aibă unde să moară. Imbecilul care a ucis o familie de 4, mama. tatăl, un copil de 1 an și unul de 2 luni, pe pod la Cernavodă. Asasini eliberați, tâlhari la drumul mare, cărora li s-a dat drumul pe stradă, după care și-au bătut fostele victime pentru ca acestea să își retragă plângerile. Totul pe baza motivației că respectivii NU REPREZINTĂ PERICOL PUBLIC.

Iar Cășuneanu reprezenta pericol public de ce? Că mergea Bugattiul prea repede? Sau Marius Locic era prea gras și putea să cadă peste cineva? Sau judecătorului ăluia i-ar fi fluturat șuvița peste chelie, provocând uragane?

Nu vreau să fiu înțeles greșit. Știu că mister Cășuneanu e un nemernic care a făcut miliarde mânărind bani împreună cu cei de la guvernări, trântind asfalt care crăpa în 2 zile, după care venea și îl repara și tot așa. Da, îl vreau condamnat și băgat la pârnaie.

Dar de aici și până la a-l declara percicol public…pute de la distanță a chelie de Băsescu. Probabil că zilele astea onorabilul nostru președinte mai face o mânărie și avea nevoie de o perdea de fum.