cautari-emag

La eMAG s-a făcut, pe sfârșit de an, o analiză a căutărilor făcute de useri pe site, în 2015. În paranteză fie spus, vorbim de 64 de milioane de căutări (64 000 000), în creștere cu 75% față de 2014. Da, sunt niște cifre pe care unii dintre noi nu suntem pregătiți să le înțelegem la adevărata lor amplitudine.

Anyway, așa cum era de așteptat, iPhone este pe primul loc în căutări. Asta pentru că, se știe, Apple e în cădere liberă iar Tim Cook nu a respectat ultimele dorințe ale lui Jobs. Samsung e normal, pe 2. Ce văd eu cu adevărat interesant este prezența căutării după keywordul pampers pe 7 și… Allview pe 10. Not bad, Allview, not bad.

Altfel, românii sunt mereu poeți.
Pentru că pe eMAG se caută și aparat de tuns capra sau clește de castrat porcii… dar care căutări pălesc, din punctul meu de vedere, în fața găinilor de cauciuc sau a abțibildurilor pentru masca de sudură. Normal, nici aparatul automat de jumulit găini nu e de lepădat în economia partidei.

Altfel, m-a luat melancolia văzând că încă există oameni care știu ce e ăla walkman și magnetofon…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.