Am fost duminică la într-un mall, să caut un medicament. Nu vă imaginați ce crimă de aglomerație era peste tot, oamenii simțeau nevoia de a urma trendul zilelor de decembrie și de a aglomera și a se aglomera cât de mult pot.

Așa că, dacă după alegerile astea pline de succes, simțiți nevoia să beți ceva toată luna, faceți-vă comanda la Finestore din timp, nu în ultima secundă, pentru că atunci se înghesuie majoritatea. Fiți voi puterea din inima celorlalți, sau cum spune un mare erou a cărui nume îmi scapă fix acum.

Mai ales că, de azi, la Finestore este RED Christmas Sale, cu reduceri îmbătabile la peste 2500 de articole de binedispunere. Am selectat așa, la prima privire:

Un Vertigo Rose Magnum, pentru că dacă tot pornești la drum, măcar să pornești cu ceva bun.

Dictador de 20 de ani, cu cutie cadou, pentru că dacă cel de 12 ani a fost atât de bun, cel de 20 de ani trebuie să fie o explozie pe papile.

Mozart, pentru că nu trăim singuri și avem și neveste.

Nu uitați că, la Finestore, aveți acces la niște minunate coșuri cadou, cu care puteți face o surpriză de la distanță cuiva drag sau unui angajat care a performat în mod deosebit. Dacă omandați din timp, se livrează în 1, maxim 2 zile.

Au magazin în Băneasa, de unde puteți cumpăra la același preț ca de pe site, dacă sunteți din București.

                                                                 articol sponsorizat

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.