Băuturile folosite în filmare:

Vertigo Rose 0.75reducere 55% de la 56 de lei la 24.98

Rom Dictador 12 ani 0.7 – 156 de lei

Niciodată nu mi-a plăcut să îmi cumpăr băuturi din magazine. În primul rând, gama este mică, maxim câteva zeci de capete de produs, iar informațiile oferite sunt zero. De exemplu, fără internet, nu aș fi aflat niciodată că Lacrima lui Ovidiu a fost vândută când a intrat Murlfatlar în insolvență și acum o vinde un spaniol, cu vin de la ei.

Ceea ce mă aduce la subiectul acestui articol. Black Friday, care a început la Finestore. Și, pentru că vremurile sunt așa cum sunt, vine în întâmpinarea tristeților voastre cu o gamă largă de reduceri mari și foarte mari, pentru tot trăitorul român.

După ce am băut Dictador-ul din clip, ăsta va fi următoarea sticlă de alcool pe care o comand de pe Finestore, pentru că nivelul calității este ultra high. Și, din ce văd în descriere

Romul Diplomatico Reserva Exclusiva este distilat din melasă în alambicuri de cupru şi învechit timp de 12 ani în butoaie mici din lemn de stejar, înainte de a fi îmbuteliat.

Vă dați seama ce e acolo??

S-a luat pentru soție, căreia îi place ginul, iar gin cu gust de gutuie nu a băut niciodată.

Ce mai voiam să vă zic. Românilor le place să aibă șampanie (spumant) pe masă, la evenimente. Chestie de gust, nu mă omor. Dar dacă tot vă luați șampanie, uite, v-am făcut o selecție de spumante mișto sau, depinde de buzunar, șampanie cu denumire de origine controlată, nu vă mai cumpărați tot felul de ieftinăciuni de pe piață, când puteți savura niște gusturi diferite, arome curate, vechi, la care au muncit oameni care își dedică zeci de ani din viață pentru vinul acela.

În rest, să aveți un Black Friday fericit, pentru că reducerile sunt mari și sunt absolut pe bune, cine a ieșit până la un magazin știe exact prețurile.

articol sponsorizat

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.