Cât de tare m-aţi înjurat când  vă explicam că nu trebuie să mergeţi la vot, că toţi sunt o apă şi-un pământ, că nici unul din ei nu ne merită votul. M-aţi anatemizat, m-aţi transformat în geniul răului din rromânia. Datorită mie nu merge ţara şi tot datorită mie lumea nu s-a dus la vot, ci la munte, să tragă un grătar.

No acum, votanţilor, vă place ce se întâmplă? Este conform cu ideologia voastră politică? Voi, ăştia care aţi votat pe Băşescu şi ai lui, aţi dorit şi ca PSD să fie la guvernare? Iar voi, cei de stânga, votanţii lui Marean & CO, vă place că o să treceţi sub umbrela lui Băsescu?

Ştiţi ce îmi pare rău? Că sunteţi proşti. Că peste 4 ani veţi uita totul şi o veţi lua de la capăt, iarăşi explicând oricui e dispus să vă asculte, că votul este definiţia democraţiei şi că dacă nu votezi cel mai mic dintre rele, nu ai dreptul să comentezi.

Acum fiecare din voi s-a dus şi a votat pe cel mai mic dintre relele crezute de el. Iar cele mai mici rele şi-au întins mâinile peste diferenţe de opinii, uniţi în dorinţa de accede la ciolan, pe vreme de criză şi s-au transformat într-un rău imens. Pe care  VOI  l-aţi adus asupra României.

Asta aţi dorit? Felicitări.