Când eram puşti, îmi doream nişte chestii pe care epoca de aur ceauşescu nu putea să mi le satisfacă. Voiam un freesbee, un boomerang şi un joc de LEGO, mare mare mare.

Am crescut şi m-am apucat să îmi îndeplinesc dorinţele la 30 şi, sau 40 fără. Fresbee mi-am luat de mult. cu boomerangul m-am jucat zilele trecute prin parc, boomerang australian de la mama lui, pe care l-am făcut praf pe pietroaiele de macadam din IOR, iar jocul de LEGO mi-a fost oferit de cei ce se lăfăie în sidebarul meu, cărămiduţe.ro.

Să scriu şi nişte chestii mai puţin cunoscute despre jocul de LEGO.

– A fost numita jucaria secolului 20

– Toate piesele LEGO facute de la inceput pana acum se potrivesc intre ele (adica de vreo 50+ ani). Piesele se verifica la micrometru. La chinezarii nu se potrivesc piesele din aceiasi cutie. Ştiu că îmi luaseră ai mei un fel de LEGO de la Intreprinderea de Jucării Arad, parcă, şi plasticele alea nu aveau nici cea mai mică intenţie să se îmbuce între ele.

– Calitatea este prioritatea numarul 1. la 1 milion de piese au maxim 18 defecte (descoperite si sortate imediat dupa productie)

– Sunt piese mari (DUPLO, pentru copii 1 1/2 – 5 ani) si piese mici. Ce e frumos este ca piesele se potrivesc intre ele (4 piese mici intra intr-o piesa mare)

– LEGO este considerat numarul 1 in productia de anvelope – fac ~ 300 milioane de anvelope de jucarii anual. Eat your heart out, Pirelli.

– Anual se fabrica undeva la 30 de miliarde de piese.

Revenind la cărămiduţe

În perioada 15 martie – 15 mai CUMPARA de minim 350 lei si CASTIGA prin tragere la sorti 1 dintre cele 3 premii minunate oferite de caramidute.ro!

Toate comenzile care depasesc valoarea de 350 lei sunt inscrise automat la acest concurs.
Tragerea la sorti va avea loc pe 16 mai, iar fericitii castigatori vor fi anuntati in maxim 24 de ore.

Premiile concursului:
premiul III – voucher de cumparaturi in valoare de 100 EUR, valabil numai pe www.caramidute.ro
premiul II LEGOLAND Annual Pass pentru o familie (2 adulti + 2 copii)! Access in parcul LEGOLAND Germania timp de 1 an de zile pentru familia ta.
premiul I – Super minivacanta la LEGOLAND! Access pentru o familie (2 adulti + 2 copii) la LEGOLAND pentru 2 zile, avion Bucuresti-Munich, transfer Munich – LEGOLAND Gunzburg, cazare LEGOLAND superior room cu mic dejun inclus, cina la LEGOLAND.

Deci, succesuri!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.