Am început să primesc din ce în ce mai des e-mailuri de genul următor

Salut,

Am şi eu un blog şi aş dori să îi fac promovare, de preferinţă în linkuri zilnice în postările tale. Te rog să mă anunţi în cel mai scurt timp ce preţ ceri  şi de când ai putea începe.

Pe lângă faptul că mă bufneşte râsul citind o asemenea inepţie, nu pot să nu remarc cum sunt priviţi banii în lumea asta mică a lor şi, pe lângă asta, cum sunt priviţi bloggerii mai vechi de către cei mai noi.

Măi copii, nu suntem chiar atât de fomişti încât să luăm orice sumă de bani ni se flutură pe la nas. Nu ne interesează promovarea cu orice preţ şi cu atât mai mult nu ne interesează să promovăm ceva ce nu ne interesează.

Nu era mai bine dacă voi, ca bloggeri, vă apucaţi şi scriaţi ceva mişto, aşa cum face piticigratis, iar ceilalţi să vă promoveze gratuit? Uite, piticigratis stă bine mersi în blogroll la mine, pentru că scrie excelent. La un moment dat l-am tras de urechi prin scoatere, pentru că o luase pe arătură iar omul a realizat că îşi pierde harul scriind tâmpenii şi a revenit la ceea ce l-a consacrat în ochii mei. Râsul.

Alt blogger care şade la fel în blogroll e puttycat. Una din cele mai haioase şi acide bloggeriţe din zonă. Scrie mişto, e rea, zgârie când nu te aştepţi. E Putty şi aia e.

Deci se poate să fii promovat doar pentru că eşti bun?? Extraordinar! Nu aş fi crezut. Da, se poate.

Dar când tu vii şi îmi impui banii tăi să îţi promovez articolele fade, fii sigur că, pe lângă faptul că nu îţi iau în seamă e-mailul, m-ai pierdut şi de cititor.

Cu ocazia asta, aflaţi şi cum s-a lăsat katmai de fumat. Da, el m-a rugat să îl promovez, dar el mi-e prieten, deci e altceva.