Pentru că a arătat că mulți dintre românii prezenți în seara asta pe stadion sunt lipsiți de toleranță și nu vor să accepte desfășurarea unor elemente culturale, altele decât cele pe care ei le îndrăgesc.

Scrie Marco Badea, dezgustat, pe facebook. Adică mă-nțelegi, rahaților intoleranți, cum adică nu acceptați desfășurarea de evenimente culturale, altele decât cele ce vă plac?
Bă Marco, încerc să îți spun cu duhuțul blândeții. Atunci când eu dau banii mei atât de absolut munciți ca să ascult un anume artist, efectiv un CONCERT al acelui artist, mă aștept să îl ascult pe acel artist, nu un eveniment cultural cu țigani/rromi/romi sau cum le mai zice acum, mcer scuze că nu sunt la curent cu noutățile în domeniu. De aia huidui. Cine vrea să asculte evenimente culturale diverse, e liber să plătească pentru ele și să meargă la ele. Altfel, e ca și cum m-aș duce la Mega să cumpăr un kil de mușchi țigănesc, dar ar trebui să iar și un kil de tocană de pizdulice de vită. Înțelegi?

Cât despre manele, lumea nu le huiduie pentru că rasism, sau pentru că muzica e proastă. Le huiduie pentru că reprezintă un gen comportamental, o modalitate de viață a unor găinari asociali și, ce să vezi, surpriză, nu vrem să fim asociați cu așa ceva sau cu ei.
Sigur, înțeleg nevoia diverșilor de pe internet de a ieși în față, de a arăta cât sunt de buni și că sunt mai buni. Dar oamenilor nu le pasă, evident, în afara unor mizduțe cum e aia care comentează la Gelu Duminică.

Așa că și voi, și echipa Coldplay, puteți să îl luați pe Babasha, să îl împăturiți frumos, să vă așezați pe o parte și cu o mână să trageți de fesa superioară, iar cu cealaltă să vi-l introduceți în coeur.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.