Adică, din punctul meu de vedere, nu există decât o variantă. Cea în care stai stânjenit maxim, eventual în capătul mesei, lumea behăie niște versuri greșite, nimeni nu știe de câte ori se spune mulți ani trăiască la început, nimeni nu știe dacă se mai zice și cu X să trăiască, unde x e numele, eventual se pocește, se greșește sau se cântă două nume, pentru că dacă e Paul, e și Puiu, deci e o cacofonie de sunete care se încalecă unul peste celălalt, dacă e și vreo doamnă over 50 prin zonă, CU SIGURANȚĂ va încerca și niște tonalități de soprană, de o să se uite toată lumea la ea cu spaimă în ochișori, dar ea va citi admirație, așa că își va dubla eforturile. Cu puțin noroc, o să te gândești că e funny să îi dirijezi în timp ce cântă, moment în care nevastă-ta o să se uite la tine cu privirea Laserul de la Măgurele 13 și o să îți facă un semn imperceptibil să stai calm că te faci dracului de râs, tu deja ești transpirat, cântăreții au trecut deja la Și-altădată și-altădată, o s-o facem și mai și mai lată, iar tu nu înțelegi ce va fi mai lată, pentru că, până atunci ați mâncat aperitive, felul 2 și ați băut niște cafele, a fost un party wild, dar mai pe șoptite, pentru că Popeștii au venit cu copilul de 1 lună după ei, iar plodul doarme tot timpul, așa că mai mult șoptim și râdem pe înfundate.

Vă spun, cea mai frumoasă zi de naștere cu alții decât familia, a fost alături de vagii amici din viața mea, în Fire, mâncând mici și bând bere și vin până când am căzut sub masă. Nimic nu a bătut acea zi până acum. Și nimeni nu s-a gândit să îmi behăie Laaaaa muuuuulți aaaaaaani!

@sevi1495 #fyp #foryou #fy #fun #funny #happybirthday #lamultiani ♬ sunet original –

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.