fashionista

Dacă prețul barilului de petrol este în scădere, iar tulburările din peninsula coreeană au atins un punct strategic, să se spună de ce a ieșit Nina din casă îmbrăcată așa.

Bine, glumesc, la altceva vreau să mă refer.
E interesant cum, atunci când critic blogurile de fashionizde de 100 de kilograme, apar brusc niște răsculate de astea de pe net, care îmi aduc aminte că și eu sunt un gras urât, hidos, care nu face sex etc și că nu am dreptul să zic eu nimic despre ele.

Încer totuși să îmi aduc eu aminte dacă am dat vreodată cuiva pe site sfaturi de frumusețe sau de bun gust. Despre cum să vă îmbrăcați sau ce să mâncați ca să faceți o detoxifiere completă. Sau dacă mi-am pus vreodată poză în maieu de ăla de culturiști, lăudându-mă cu musculatura mea definită și spunând că așa mă simt bine eu cu corpul meu.

Pentru că da, dacă aș face asta, probabil nu aș avea niciun drept să fac mișto de alții. Sau altele. Doar că, surpriză, eu nu fac asta. Deși fizic sunt mult mai bine decât fashionizdele respective. Și sunt mai frumos decât Ana Morodan. Probabil mă îmbrac și cu mai mult gust decât ea. Dar totuși, nu dau astfel de sfaturi.

Ideea e că, atunci când nu arăți ca o frumusețe stelară, dar te expui public bazându-te FIX pe frumusețea ta, trebuie să îți asumi faptul că există oameni care te vor lua în balon și vor râde nu de faptul că ești urâtă și grasă, ci de faptul că deși ești urâtă și grasă, te apuci să dai sfaturi de frumusețe și îngrijire altora. Tu nefiind în stare să ții o dietă decentă și să slăbești cât de cât. Dar dai sfaturi despre asta.

În altă ordine de idei, legat de Nina din poză, dacă arăți așa, de ce te-ai îmbrăca în halul ăsta? Pentru că nu, în niciun caz nu ești sexy. Și nu mă luați cu nu contează, important e cum te simți, că imediat ies pe stradă în maieu de Mircea Badea și începeți să comentați despre cum ar trebui să îmi ascund burta. Femeia e grasă. Pantalonii ăia se poartă atunci când vrei să subliniezi un picior frumos și un fund sexy. Nu când ești cât marele zid din Game of Thrones.

În orice altă ocazie, e doar prost gust.
Ca titlu distractiv, o claxona un taximetrist și ea credea că o claxonează de cât de frumoasă e. Iar tipul i-a răcnit un Huo, baleno, ca să închidă subiectul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.