frumuseti-naturale

Un articol care m-a uns la suflet, scris parcă din inima mea. Pentru că m-am săturat până în gât de dive de 2 lei care oferă sfaturi de modă, de morodance și vasilești, urâte și fără gust, dar ridicate în slăvi de soți cu influență, de grase care oferă sfaturi de slăbit lângă rochii cu bulinuțe, de urâte care discută despre frumusețe și tot așa.

Acum câțiva ani se mânca mult rahat pe tema Viitorul este al nișelor. Era complet clar că dacă nu vei avea un blog nișat, vei dispărea de pe fața internetului, pentru că, nu-i așa, nișele vor dicta. Am fost reticent de atunci și iată, am avut dreptate.

Pentru că au apărut nișele.
Ce înseamnă nișele? Înseamnă 1000 de situri de bucătăreală care își fură rețetele reciproc, toți, între ei. Înseamnă aceeași rețetă de papanași pe tot internetul de limbă română, nu se deranjează nici măcar cât să corecteze greșelile gramaticale inerente unor bucătari amatori, foști corporatriști jalnici.

Înseamnă o tonă de situri care fac reviewuri auto, situri gunoi, scrise de diverși miștodii penibili, care scriu orice ca să ia un fier de genul în teste sau să fie invitați la vreun trip de prezentare a vreunei uzine auto. Sau, de ce nu, chiar o combinație între ele, am văzut o păsărică de asta gen divă elegantă făcând un test la un hyundai. Se vedea că știe și cunoaște, am fost tentat să merg direct să cumpăr.

Înseamnă toate grasele astea care dau sfaturi de modă, de frumusețe, de machiaj, de bun gust și ieșit în oraș, crezându-se toate niște mari dive, ele fiind doar nișe țoape bășinoase, agramate și alinguale, lipsite de orice bun simț sau gust, ahtiate după bani și după atingerea unei vedete reale, în timp ce își pun țâțe pe barter.

Da, nișele sunt viitorul. Adică nișele materne unde, la un moment dat, companiile le vor trimite pe toate aceste dive, după ce se vor fi lămurit ca nu există nicio plusvaloare din alăturarea cu asemenea specimene.

LE: Poate vreti să vedeți o frumusețe în acțiune. ATENTIE! IMAGINI CARE VA POT AFECTA EMOTIONAL!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.