Nu sunt de acord cu acest articol. Cred cu tărie că suntem în marasmul ăsta în care ne scăldăm şi datorită faptului că ne-am învăţat că deţinem adevărul suprem şi că sportul nostru naţional este de a-i judeca pe ceilalţi. De aceea nu avem femei pe biciclete, plecând la muncă, nu avem oameni cu disabilităţi şi în cărucioare pe străzi, nu avem pensionari ţinându-se de mână, nu avem oameni relaxaţi etc, pentru că râde lumea de ei.

Dar azi, în timp ce îmi cristalizam gândurile (da, îmi petrec timpul analizând articolele lui zoso), am văzut trecând pe lângă mine un tip in jur de 50 ani, care se ţinea foarte bine, îmbrăcat într-un maieu, tatuat pe ambele braţe şi cu un belciug în nas. Serios, exact belciug de pus la porci, de îi atârna până aproape de buză.

Ok, nu judecăm, lăsăm oamenii să se desfăşoare aşa cum se simt mai bine, dar ffs, belciug în nas la vârsta asta? Se presupune că bătrânii sunt modelele celor tineri, cei ce îi modelează şi îi educă pe drumul spre maturitate. Cum modelează un asemenea exemplar un copil, în afară de a-i explica că e foarte normal să te porţi în societate ca o vită?

Doar întreb.