Stimaţi parteneri,

Deşi securitatea cibernetică reprezintă o prioritate pentru buna funcţionare a societaţii noastre, astăzi suntem în situaţia de a fi expuşi unor ameninţări care îşi au originea în spaţiul virtual.

Din păcate , a avut loc un incident de securitate cibernetică care nu este în masură să ne afecteze sistemele informatice şi activitatea curentă, dar care a permis atacatorilor informatici accesul la date sensibile (contracte , proiecte, date de contact ale partenerilor, etc) care vă privesc.

Dorim să vă informam că am luat toate masurile care se impun:

a) Am contactat profesionişti din domeniul securităţii cibernetice pentru a investiga cauza principală a atacurilor cibernetice şi a tentativelor de fraud ă care ne-au vizat.

b) Am notificat autorita ţile competente

c) La data prezentei am identificat, izolat si eradicat atacul cibernetic şi continuam măsurile necesare recuperării şi creeării unui plan de răspuns la incidente

Nu avem cunostiintă de datele exacte care au fost sustrase din baza de date a societatii noastre şi de modul în care atacatorii informatici urmează să uzeze de aceste date, dar am considerat necesar să vă informăm despre acest eveniment nedorit!

ECHIPA TINMAR

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.