Bună,
Astăzi, am lansat pentru Autism Voice campania de strângere de fonduri pentru primul CentruMultifuncțional de Recuperare și Cercetare in Autism. Acesta un proiect unic în România, ce va oferi atât programe complexe de intervenție terapeutică copiilor și tinerilor diagnosticați cu autism, cât și cercetare în domeniu.

 

Autism Voice, care, de peste 13 ani le oferă o voce copiilor și tinerilor cu tulburări de spectru autist, a realizat, în luna octombrie, un experiment, ce a avut loc în centrul comercial Sun Plaza, din București. Asociația a invitat o serie de persoane publice și vizitatori ai mallului într-o încăpere care le-a permis acestora să fie martori la un episod de frustrare al unui copil cu tulburări de spectru autist (TSA), ce se află în îngrijirea terapeuților Autism Voice.

La experimentul din cadrul centrului comercial au luat parte Feli Donose, Adrian Nartea, Șerban Copoț, Costel Bojog, Dan Cruceru, Andrei Leonte, Andi Vasluianu, Dana Săvuică și Nicolai Tand. Videoul exprimentului este disponibil aici: www.youtube.com/watch?v=X4cD1cAhvR8&t=1s

 

 

 

Pentru a susține Institutul Autism Voice,companiile pot sponsoriza cu 20% din impozit, iar persoanele fizice pot dona 2 Euro prin SMS, cu textul VOCE, la numărul 8844. Mai multe detalii pe site-ul asociatiei la www.autismvoice.ro/institute.

 

 

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.