Mă uitam pe facebook, o grămadă de oameni și femei extrem de iritați că vai, ce populatie de analfabeti avem, s-a vândut “cartea” despre Nuțu Cămătarul în tiraj complet, unde trăim, nu e normal. Pe lângă ei erau, desigur, și cele care îl lăudau pe Poponeț, cel mai bun scriitor al generației sale, cel mai bun film cu 5Gang, ce să mai, cineva să îi întipărească mânuțele ipochimenului în beton. Și nu cum ar face-o Nuțu Cămătaru, mâinile cu tot cu corp, ok?

Eu nu sunt deloc revoltat de faza cu cartea. În primul rând, autorul cărții numită dresor de fraieri anunță că a epuizat tirajul, iar fraierii au reacționat. Evident, fiecare poate înțelege ce vrea de aici, dar să știți că săptămâna viitoare am tirajul epuizat la arhiblog.

Eu sunt revoltat de asta.

Sunt revoltat că firma unui infractor care a făcut pușcărie la greu pentru tot felul de infracțiuni grave, a primit o comandă de teste de la guvernul româniei și niciunul din intelectualii ăștia de mai sus nu e revoltat. Infractorul Nuțu Cămătaru și infractorul Cătălin Botezatu au primit 2 milioane de euro ca să livreze testele de mai sus în școli. Mizeriile alea. Și nimeni nu e revoltat, lumea e ocupată cu cărți, alea, chestii intelectuale și subtile. Iar parandărătul guvernamental e atât de mare încât nimeni nu a comentat nimic, dimpotrivă, au ieșit să le explice oamenilor că așa e peste tot, facem și un filmuleț, totul bine, dăm libere profesorilor care le asamblează.

Lucrurile astea mă revoltă pe mine, nu că Poponeț și proștii români aplaudă o carte despre un infractor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.