Producătorii de hârtie igienică au anunţat că vor scumpi produsul atât de râvnit de o lume întreagă. Mie mi se pare o binevenită întoarcere la natură şi o creştere a economiei reale şi a agriculturii. Pentru că strămoşii noştri foloseau coceni de porumb şi trăiau foarte bine. Ia să vedem, dacă mergem la hypermarket şi cumpărăm 2 role de coceni Zewa, uşor catifelaţi, facem hemoroizi?

În altă ordine de idei, mi se pare normal să se scumpească hârtia igienică, dacă se tot inchid ziarele pe capete. Pentru că mersul pieţei era ştiri furate, copiate şi traduse de pe net, tipărit ziare în 5000 de exemplare, citite de câte 39 de oameni, transformat întreaga cantitate în maculatură, vândută la fabricile de hârtie igienice, după care pac, hârtie igienică triplu stratificată, cu miros de muşeţel. De parcă zona aia ar avea simţul mirosului, ca să nu zic că ar avea miros.

Plus de asta, domnul mogul Sachelariu va închide fabrica de hârtie de la Letea, singura fabrică de hârtie din rromânia. Să vedeţi ce o să moară ziare pe capete, atunci când pentru a tipări mizeriile alea, vor trebui să ia hârtie din import şi preţul ziarelor se va dubla. Atunci să vezi preţ la hârtia igienică, cu bordură roş-albastră de mătase, pe care să scrie adevărul/gsp.

Iubito, spune-mi sincer, cu ce mână te-ai şters?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.