Azi am fost la Constanța, cu diferite trebi, care de care mai interesante (de asta nu le-am răspuns celor care mi-au trimis diverse mesaje, pentru că Orange are semnal doar în localitățile mari, dacă o iei puțin pe arătură constați că ai în buzunar doar o cărămidoacă extrem de scumpă).

Mergând eu așa, pe autostradă, am realizat că nu mai vreau altă mașină în afară de Logan. De ce? Simplu.

Pentru că pe banda întâi ne târâiam noi, aștia amărâții, cu maxim 140 kmph. Mai un Touareg, mai un Renault sau o Kia, toate se târâiau leneșe, cu viteza asta de croazieră.

În schimb, pe banda a 2 a ne dădeau praf Loganuri. Vrrrrrrrrrrrrrrum, Logan. Vrrrrrrrrrrum, alt Logan. Jur că a trebuit să mă uit la kilometraj să văd că am 140 ca să nu cred că stau pe loc cumva.

La un moment dat am fost curios cu cât merg băieții din sicriele argeșene și m-am luat după un Logan MCV, cu un număr ceva cu UZR. La 170 kmph am abandonat, nu avea nici un sens, mai ales că omul avea impresia că facem o liniuță și se tot uita în retrovizoare, mândru nevoie mare.

Oare acolo la reprezentanță la Dacia nu le spune nimeni băiețeilor ăstora că deja la 170 kmph, Loganul ăla e doar un sicriu zburător?

Foto: agenda.ro

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.