live

În ultima vreme, au ajuns să mă agaseze maxim offtopicurile din comentarii. De acord, multe sunt funny, dar multe sunt doar discuții sterile și inutile, gen cf? bn!, care mă scot la pensie cu nervii. Problema e că ele sunt practicate de oameni care, altfel, sunt ultra decenți, pentru care am un respect deosebit, prin urmare, în nici un caz nu îi pot da afară.

Așa că am găsit o soluție. V-am făcut pagină de chat. Intrați și discutați între voi offtopic până vă cad plombele. Desigur, în limita decenței și fără să vă agresați unul pe celălalt, unul pe celălaltă, una pe cealaltă, una pe celălalt sau în orice alt mod combinatoriu posibil. Sunt și eu acolo, e și colegul Vali, mai mulți oameni cărora li s-a acrit de facebook și de comunicarea Zuckerbergeristică.

În altă ordine de idei, o să fiu mai mult Arhi și mai mult Live Pentru că oricum petrec mult timp la calculator, am decis să dau drumul camerei de pe iMac, să ne vedem la ochișori. Live. Mai mult voi pe mine, dar asta e, cineva trebuie să sufere, nu?

Astfel, vom conversa oarecum live, răspundem la întrebări live, ne hlizim live. Momentan, în pagina cu Live Chat, ca să fim mai aproape unul de celălalt.
Live, nu?

PS: După 8 dimineața, suntem și noi oameni.