Nu mi-a plăcut festivitatea de deschidere a jocurilor olimpice. A fost făcută după calapodul lui Putin, noul comunistoid european și a urmat același traseu, realizări comuniste, muncă și fericire. Au uitat să ne pună în spectacol și morții noștri, uciși de brutele sovietice, întru realizarea socialismului utopic. Nunta mută rings a bell?

Problema este că, în loc să fie subliniate aceste mizerii reale, cu care rusnacii se mândresc, toată lumea a declarat deschiderea un fail pentru că, mă-nțelegi, unul din cercurile olimpice nu s-au deschis. Și vai, măgărie și mai mare, telespectatorii au fost păcăliți să creadă că de fapt nu s-a întâmplat nimic.

Pentru că da, aia era problema și motivul pentru care a fost un eșec o prezentare de 2 ore.

În altă ordine de idei, mie îmi place cum Comitetul Olimpic Român jonglează cu bugete timp de 4 ani, între olimpiade, se fac că finanțează boxul, anunță premii grandioase, salarii umflate, tot ce e frumos în românia.

Între timp, sportivul român de la sanie, Valentin Cretu, concureaza pe o sanie construită de el, în garajul casei sale. În timp ce echipele de top au sănii care costă 15 000 de dolari. Dar ce mândri suntem NOI de sportivul NOSTRU și cu câtă mândrie ne vom poza NOI alături de el la întoarcerea în țară și cum va exulta Octavian Morariu pentru rezultatele minunate ale sportivilor aflați sub directa sa oblăduire.

Pentru că important e să participi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.