Salteaua mea de 2 pe 1.80, luată de la unul din vestitele magazine din cartierul Pantelimoun, cum mergi spre socului pe stânga, a decis să își dea obștescul sfârșit, prin crăpare, dezarcuire, destrămare și alte dez-uri. Bine, teoretic am garanție 8 ani, practic, după 3 ani o arunc, dar astea sunt detalii.

Așa că m-am dus la magazinul de prezentare al fabricii de saltele Timflex, să văd de o saltea ortopedică, pentru că așa știam eu, cele mai bune saltele sunt cele ortopedice.
Partea simpatică a fost că cel ce se ocupă de fabrica de saltele este unul dintre voi, comentator de bază pe arhiblog :mrgreen: și mi-a recunoscut frageda făptură.

Partea și mai simpatică a fost că, realizând ce poamă i-a trecut pragul, s-a gândit să facă o ofertă dedicată numai cititorilor de arhiblog.
Mai exact, orice cumpărător care trece pragul magazinului în căutarea unei saltele cu memorie și rostește parola Arhi, primește automat discount de 25%. Aceeași chestie și la achiziția de pe magazinul online, la orice saltea Memory.

Și acum, saltelele. Eu, ca orice român, știam că saltelele ortopedice sunt cele mai bune saltele din lume, pentru că se numesc ortopedice și pentru că le recomandă medicii. Se pare că m-am înșelat cu mare elan și că la dimensiunile mele, o saltea ortopedică tare va reuși să îmi distrugă coloana, pe termen mediu și lung.

Și că de fapt saltelele saltele sunt cele cu strat de memory, care strat ia forma corpului, protejează coloana și altele chestii, pe care nu le-am reținut.

Prin urmare, sunt sigur că avem aici și specialiști saltelologi, care cunosc problema în amănunt.
Să îmi iau o saltea ortopedică sau o saltea cu memory?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.