Credeați că Oliviile și Piersicuțele și restul de vaci antivacciniste nu vor avea efect în lumea reală? Credeați că ele sunt doar acolo, undeva, într-un neant intangibil, de unde nu ne pot afecta? Iată, de fapt pot. Copii nevaccinați, pentru că nu e nevoie de vaccin, iar vaccinul produce autism. Știți cum e, măcar nu a murit autist, ca ultimul handicapat. Sper că, măcar, era botezat, ca să se ridice la cer, de-a dreapta tatălui, unde va primi doar lapte de migdale.

Știți că vitele care țin loc de părinți bietului copil vor da vina, evident, pe stat, pe medici, sistemul medical, toată lumea, nu pe responsabilii reali. Adică ei, care au pus botul lor analfabet, educat de PSD, la mizeriile unei panarame fără niciun fel de studii medicale. Și chiar dacă, prin absurd, unul din idioții ăștia s-ar duce, în cel mai ilegal mod, să îi dea foc la casă Oliviei Șteer, cu ea înăuntru, credeți că Olivia s-ar simți vinovată? Probabil nu i-ai făcut mămăliguța pripită din mălai de care îți recomanda ea. Și poate nici dumnezeu nu a vrut. Dar stați liniștiți, nimeni nu s-ar duce. Copiii sunt inferiori animalelor în bătătura românească, mai facem unul, dacă e nevoie, nu ne supărăm acum din atâta lucru.

Anyway, acesta este primul, e cel ce atrage atenția cea mai mare. Toți îl ținem minte pe pensionarul de 67 de ani, primul mort de COVID. Restul au fost doar cifre. Vor veni tot mai mulți dar vor fi, la fel, cifre. Nu vor reprezenta nicio noutate, doar niște plozi morți, mare brânză, pentru cititorii români, deci presa nu o să acopere nimic. Și toți vor sta în bulele lor, neatinși.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.