Trebuie sa intoarcem roata istoriei. Sa fim uniti in orice clipa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri. Ne doare Trianonul si ne doare 1918. Dupa alegeri e sarbatoarea nationala a Romaniei, dar evenimentul nu ne bucura, ne doare. Nimeni sa nu ne ceara sa ne bucuram de aceasta zi

Asta a declarat Marko Bela, politician ungur, maghiar sau ce este el. Trianonul fiind actul prin care s-a consfinţit întoarcerea Transilvaniei la România.

Dacă nici asta nu e declaraţie anti-constituţională şi nu trebuie pedepsită, atunci nu ştiu ce ar mai putea fi pedepsit la Bela.
Şi nu neapărat sensul declaraţiei, pentru că e clar că se dă belicos ca să câştige voturile ungurilor nehotărâţi, dar e vorba că bostane înfierbântate de putere, ca acest necioplit, aţâţă alţi oameni, care trăiesc bine mersi în bună pace cu toată lumea.

A nu se înţelege că aş fi vreun ultranaţionalist. Nu îmi pasă de Transilvania, nu îmi pasă de rromânia, iar în caz de confruntare armată aş fi primul care pleacă din ţară. Războaiele din ziua de azi se poartă pentru a umple conturile diferitor tipi, iar eu nu am chef să îmi sacrific viaţa pentru yachturile şi vilele din Bahamas ale potentaţilor zilei.