Via Florina Vaipan

Poliția anchetează un medic din Sagunto, în Valencia, pentru o presupusă crimă motivată de ură, deoarece intenționa să admită o pacientă în unitatea de Psihiatrie „pentru că este homosexuală” și „pericol pentru copii”, după cum a raportat Las Provincias . Aceste evenimente au avut loc în jurul orei 12:00, marți, la centrul de sănătate Puerto de Sagunto, situat pe strada Periodista Azzati.

Poliția Națională a mai indicat că aceste evenimente au fost semnalate de victimă și că a fost deschisă o anchetă pentru o posibilă infracțiune motivată de ură. De altfel, Las Provincias detaliază că un polițist local a fost cel care a avertizat-o pe doctor că declarațiile ei reprezintă o infracțiune, însă ea a insistat că bărbatul trebuie tratat de un psihiatru pentru că suferea de „boala homosexualității”. Femeia de naționalitate română a explicat autorităților că homosexualitatea „este o boală care trebuie tratată de psihiatri”.

De aici.
Medic, da?
Știți de ce se întâmplă asta? Pentru că orice universitate din românia, da da, chiar și Bioterra sau Spiru Haret, pot organiza cursuri de medicină. Și știm toți cum se obțin diplomele acolo. Orice tehnician dentar cu vise de mărire, ajunge stomatolog. Sau blogger. Orice religiopată poate ajunge medic generalist, psihiatru. Îi mai costă cam 1000 de euro pe an, șpaga pentru trecerea anului.

Așa cum remarcă și Florina, ce fac în românia este absolut treaba românilor, care încurajează comportamentul de gen și 99% ar da și mâine șpaga necesară ca să iasă medic, fără să aibă vreo idee despre profesie.

Problema reală este că mizeriile astea umane ocupă locurile unor medici adevărați, care poate chiar vor să muncească și să iasă din mlaștina aia împuțită. Și nu pot, pentru că, iată, avem specialiști care ne reprezintă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.