Scriu ieri despre reporterița spaniolă atinsă pe fund de un român.

Vă spun, am șters minim 20 de comentarii de băieți români, băieți de băieți, care îmi lasă link la articolul din ziare punct com, găsiți linkul în comentariile de la postarea originală, link care titrează mare

Răsturnare de situație în cazul românului care a pipăit, în direct, o jurnalistă TV. Tânăra ar fi „aranjat“ scena cu fostul ei iubit

iar textul spune

Pe rețelele de socializare, unii au susținut că este vorba de o înscenare a lui Nacho Abad, prezentatorul emisiunii, în timp ce alții susțin că este opera reporterului și a fostului ei partener, pe internet circulând fotografii cu jurnalista alături de un bărbat care seamănă foarte mult cu agresorul și presupun că este vorba de același, scrie publicația Eda TV

Deci nicio răsturnare, presupuneri de internet ale unora.

Ce scrie EDATV?

Una parte de las redes sociales han asegurado que se trata de un montaje por parte de Nacho Abad, el presentador del programa, otros aseguran que es cosa de la reportera y de su ex, ya que están rodando por la red unas fotografías de la periodista con un hombre que comparte gran parecido con el agresor y presuponen que es el mismo. Lo cierto es que es el propio presentador quien, tras darse cuenta del suceso, interviene desde el plató: “Isa perdóname, ¿te acaba de tocar el culo? Es que no puedo entenderlo, ¿me pones a ese señor delante por favor? Ponme a este tío tonto”, recriminaba Nacho Abad al hombre.

Adică exact traducerea textului de mai sus, tradus de “jurnaliștii” de la ziare punct com.

Dar EDATV mai spune și

No obstante, desde EDATV condenamos la agresión y nos solidarizamos con la compañera Isa Balado y todas las mujeres que sufren este tipo de situaciones.

Traducerea ar fi ceva de genul Cu toate acestea, noi, cei de la EDATV condamnam agresiunea și ne solidarizăm cu colega Isa Balado și toate femeile care suferă în acest tip de situații. Text omis în a mai fi tradus de cei de la ziare com.

Pentru toți cei care ați dat linkul, sunteți analfabeți funcțional. Nu există nicio legătura între titlul de pe ziare com, singurul pe care l-ați citit și textul ce urmează. Sunt doar niște așa zise presupuneri de pe marile rețele sociale, adică niște proști, ca voi, s-au gândit că stai bro, e înscenare, au scris pe facebook și unii de la un ziar online s-au gândit să facă un articol pe tema asta. Iar pentru voi a fost RĂSTURNARE DE SITAȚIE.

Și tot voi vă supărați când vă spun că sunteți analfabeți.

Și finalul

The ass hoax 2.0. It seems, it is said, it is commented, it is rumored, that they are or were dating and everything was prepared and agreed on TV.” With messages like this and this, some images are being spread that compare and assure that the man who touched the ass live of the reporter of the program En boca de todos Isa Balado is the same boy who appears with her on the Instagram account of she. But it is a hoax. The National Police of Madrid has confirmed to Maldita.es that the identity of the aggressor is not the same as that of the boy who appears with Isa Balado in the images.

De aici tks Zorro.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.