Un român de-al nostru, un vajnic reprezentant al minorităților conlocuitoare, s-a gândit că se poate plimba pe stradă, în Spania și să îi pună mâna pe fund unei reporterițe de la o televiziune.

Problema bietului băiat este că nu are idee că, în Spania, legile sunt draconice atunci când e vorba de sexual assault asupra unei femei sau orice chestie implică violență. Pe lângă faptul că, dacă o femeie te reclamă pentru violență sexuală, întâi ești arestat și după aia mai discutăm, orice act de violență, dacă este exercitat asupra unei femei, este o circumstanță agravantă care crește pedeapsa cu 20%.
Urmarea…

Știți ce e funny? Că prostanul, fiind român, chiar nu știe ce a greșit, pentru el e ceva normal. În românia, orice femeie poate fi martoră, microagresiunile sexuale sunt la ordinea zilei. Ce faci fă, ce te-aș fute, mai ești și figurantă, nu răspunzi, zbang o palmă peste cur. Și fmeeia pleacă mai departe, pentru că nu are ce să facă, nu există poliție, nu există legi, este singură și complet neprotejată. Iar în cazul unui reporter, cel mai probabil șeful i-ar fi spus Dar ce, ți-a făcut altă gaură, hai, mairș la muncă.

Nu e cazul aici, deja televiziunea s-a solidarizat cu jurnalista și cel mai probabil vor pune presiune cu toată forța pentru o pedeapsă reprezentativă.

Bahtalo, rromale!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.