Un taximetrist a fost omorât din bătaie de un tip căruia îi ocupase locul de parcare. O chestie tristă adevărat, un om de 60 de ani ucis în picioare de un băiat simpatic pentru un loc de parcare. Acum taximetristul are parcare definitivă iar imbecilul va parca vreo 15 ani pe banii statului.

Dar despre altceva voiam sa scriu. Ati vazut turma de taximetristi stransa acolo in jur? Unul urla ` Ne ia bâtele din maşină!! De ce ne ia bâtele?? Uite ce păţim!!`

Câţi dintre voi au avut accident cu un taxi? Aţi văzut ce se întâmplă? Indiferent de a cui e vina, se dă prin staţie că uun coleg are probleme şi paf, echipa de şoc e la locul crimei. Unde, în cel mai fericit caz, tipul celălat e bruscat de numa numa sau, în cazul mai nefericit, e luat la bătaie de câte unul din colegi, în funcţie de chef.

Ăsta a fost unul din motivele pentru care s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Taximetristul era foarte sigur pe el, doar `dau acuma prin staţie şi ai belit-o` şi a parcat, normal, unde a vrut muşchiul lui. Din nefericire pentru el, a găsit un animal indiferent la ameninţări şi…

Şi totul de la lipsa parcărilor….

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.