Stimulat de faptul că tocmai am citit un articol retard, în care e iarăși băgată în față ideea falimentară de 20 de ani, ca să citez „e scumpă, dar e cea mai ieftină” (aici inserați voi pentru mine niște înjurături extrem de violente și grosiere), cea în care ONG-urile sug în continuare zeci de milioane anual, prefăcându-se că sterilizează câini, m-am gândit la o idee.

De fapt, m-am gândit să venim cu idei, noi toți, pe care idei să i le transmitem blândului și pașnicului primar Oprescu, pentru a prinde și ucide cât mai multe javre maidaneze de pe străzi.

Încep eu.

Angajate cât mai multe echipe de hingheri, cu banii pe care ii dă lui gineri-su pentru a construi adăposturi. Echipele să meargă pe străzi însoțite de paznicii de la poliția comunitară, care și-așa există degeaba și nu au nici o funcționalitate, pentru a-i apăra de cetățenii revoltați că vestiții câini Fetița și Negruțu, omniprezenți la fiecare bloc și apărând mașinile de hoți.

Hingherii să aibă target de câini pe zi. Ți-ai îndeplinit targetul iei salariu. Nu, ne pare rău, mai aduci și bani de acasă.

Hingherii să fie premiați, cu o sumă gen 1 leu pentru fiecare câine prins și cu sume mai mari pentru depășirea targetului de javre zilnic. Garantat nu mai rămâne nici un animal, dacă îi stimulezi cu bonusuri.

Cetațenii care aduc câini vagabonzi la serviciul de ecarisaj, să primească o sumă fixă pentru fiecare câine adus. 10 lei pare o sumă decentă pentru a strânge un animal de pe străzi.

Alte idei?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.