constanta.jpg
Asta e un post despre constanteni si intre constanteni, asa ca nu stiu ce relevanta are pentru restul.
Acum 2 luni a avut loc Constanta Blogmeet 2. Organizata de Marius Nicolescu. In mod normal, nu m-as fi dus, pentru ca nu prea agreez intalnirile de genul, plus ca diferenta de varsta este foarte mare intre mine si restul participantilor.
Totusi, m-am prezentat pentru ca a venit si Bobby, si cum mie imi place de omuletul ala foarte tare, nu am vrut sa ratez ocazia de a-l intalni.
Locatia aleasa? Infecta. Zgomot in draci, mzica la maximum, o spelunca de cartier pe undeva pe la ciresica, sau cum ii zice. mese rotunde de doua persoane, asezate una langa cealalta, intr-un sir de circa 10 metri lungime. Nu am putut sa comunicam de nici un fel, eu si bobby plimbandu-ne intre mese, ca sa putem sa ii cunoastem si pe ceilalti. Lucru care oricum nu s-a realizat.
Deci, jalnic. Noi am fost baieti finuti, si nu i-am zis nimic lui Marius. Asta e, se mai intampla. Desi faza de la final, cand a venit la noi intrebandu-ne
“Bai, ati dat banii corect, da, ca voi sunteti oameni maturi, nu pusti, si nu as vrea sa avem probleme”.
L-am asigurat ca are chiar mai mult decat corect, ramanandu-i si de o cola in plus
“Bai, sigur, nu va jucati”
Asta in timp ce mi se adresa mie, 33 ani, bobby, 29 si quinzelle, 27.
Asa ca, draga Marius, asa zisa ta organizare a fost infecta . Faptul ca oamenii nu ti-au spus nimic s-a datorat bunului simt. Numai ca tu nu dai dovada de asa ceva, iar aroganta asta chiar nu are nici un suport real. Dar absolut niciunul.
Totusi, macar un lucru bun s-a intamplat.
Uite ca am decis sa mergem la Blogmeet 3 si noi.
Asa ca, desi ati inchis listele sa stiti ca Arhi, Quinzelle si SweetDream vor participa la blogmeet. Cu sau fara voia voastra:)
Ne vedem acolo.

Lista participantilor de la blogmeet 2, pe care sper sa ii intalnesc si la blogmeet 3:

Quinzelle
Bobby Voicu
Kappacelu
Ana
Tiberiu
Serghey
Despina
Ionutz
LittleBro
Dor De Zbor
Nemo
Raluca
Turtle Blues (2)
BlackNight
skreach
Miruna
Serj
Andu
Pilu
Laura Driha
Marius Nicolescu
Antitot (2)
hybrid4u
stefan alexandru
Ddumi
Nicoleta
Fata cu bomboane
Vanessa
Mystique

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.