Pe facebook e plin de tanti în chiloţi, în ipostaze lasciv provocatoare, cu vârste între 11 şi 111 ani. Pentru că, nu-i aşa, relaţiile pe facebook se fac pe bază de acceptare reciprocă, iar distinsele paraşute sunt inofensive pentru copii. La fel, e plin de poze cu tipi care beau, fumează sau de ce nu, poştesc o mică iarbă. Nu, nu e ceva grav, pentru că informaţiile sunt confidenţiale şi pot fi văzute doar de prieteni.

În schimb, facebook dezactivează contul unui tip pentru că a postat un tablou celebru, Originea Lumii. Păi se poate? Stricăm aceste minţi tinere cu imagini atât de grosoşane? Ştie oricine că femeile au acolo jos doar o dungă de păr.
Cu ocazia asta, o să pun şi eu tabloul pe contul de facebook, să vedem, pe ăla l-au suspendat doar pentru că era celebru şi astfel se creează buzz în jurul reţelei, sau suspendă orice lake cu cont.

Update.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.