În primul rând, asta cu Gmail killer sună ca atunci când s-a lansat ultimul iPhone killer, Samsung Galaxy S. Aţi mai auzit ceva de acel ucigaş de iPhone? Exact, nici eu. Ah, ba da, am auzit de cineva care voia să scape de el.

În al 2 lea rând, după umila mea părere, ar trebui să fii tâmpit să ai încredere într-un serviciu de email promovat de facebook. Având în vedere GRAVELE încălcări ale intimităţii personale, încălcări care au făcut celebră reţeaua socială (ultima încălcare ULTRA GRAVĂ este că dacă cineva îţi cere prietenia pe facebook, tu nu mai ai opţiunea de a refuza, ci doar de a spun Nu acum, moment în care respectivul are acces la toate datele tale personale, inclusiv fotografii), cum aş putea să am eu încredere să îmi hostez pe serverele lor emailurile personale. Ce mă asigură că nu există pe undeva o opţiune de bifat, care spune că toţi prietenii mei din reţea au acces la mail? Sau că facebook are dreptul de a scrapui toate adresele de mail şi să le vândă la terţi?

Nu mulţumesc, echipa câştigătoare nu se schimbă. Folosesc gmailul de vreo 9 ani, cred. Nu m-a dezamăgit nici măcar o singură dată.
În schimb, facebookul pe care nici nu îl folosesc, de foarte multe ori.