stam la coada

Probabil toți ați auzit de noile impozite, mărite la modul uriaș, introduse de guvernul ce ne conduce înțelept prin valurile tulburate ale oceanului lumii. Și probabil tot toți ați auzit că, la cererea domnului Victor Viorel Ponta, au fost retrase de pe site, pentru a fi întâi, nu-i așa, discutate în guvern.

Pentru cei ce nu sunt atenți, o să vă explice bătrânul arhi ce înseamnă și ce reprezintă lucrurile astea, în succesiunea lor.

1. Prima parte este o tehnică de manipulare luată din manualul de ocupație al soldatului rus. Vrem să creștem impozitele dar nu vrem mișcări populare sau sindicale. Ce e de făcut?

Simplu, venim cu o lege care mărește impozitele la modul enorm. 50% crescute taxele locale la fiecare doi ani, impozitul pe teren intravilan ceva de genul 80 000 de lei pe hectar (adică 800 de milioane de lei vechi) și alte aberațiii.

Lumea ia foc, se inflamează maxim, nu se poate, trebuie să luptăm împotriva acestui abuz deșănțat, să facă și să dreagă.
Moment în care soldatul rus zice Ok, dacă voi ziceți că e mult, e mult, dar impozitele TREBUIE mărite. Pentru că, nu-i așa, TREBUIE MĂRITE, știți și voi că TREBUIE MĂRITE.

Și atunci, societatea civilă, care a înțeles că impozitele TREBUIE mărite, va veni cu propriile propuneri de mărire a impozitelor. Probabil undeva în sfera a 50% din ceea ce a vehiculat soldățelul rus. Va mai exista o negociere, anyway, mărirea de impozite se va face și, ce e mai important, guvernul nu și-o va asuma, nu își va asuma nici o responsabilitate. Dimpotrivă, va fi eroul societății civile. Păi nu voi ați venit cu sugestia?

Pentru cei ce lucrează în domeniu și își mai aduc aminte, să își reamintească cum s-a băgat calomnia la infracțiuni în codul penal și cine a fost responsabil de lege și de introducerea ei. Căutați cu google puțin, e foarte interesantă desfășurarea evenimentelor și cum imbecilii din presă s-au băgat singuri în codul penal, știind că TREBUIE introdusă infracțiunea de calomnie, acum rămâne de stabilit cum.

2. A 2 a parte e jenantă. Victor Ponta, salvatorul maselor, omul providențial, cel ce are grijă de noi, ne-a salvat de la o mărire groaznică a impozitelor. Uite că se poate, domnule. Da, Victor Ponta trebuie votat la prezidențiale, e singurul care stă între noi, săracii și amărâții și impozitele groaznice ce ni se pregătesc de către oamenii ăia răi din guvern.

Lăsați-vă pe spate, relaxați-vă și priviți. La noi se aplică manuale încă din școala veche.

vesti bune

vesti bune1

vesti bune 2

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.