cum sa masezi porcul

Sâmbătă, într-un din supermarketurile bucureștene, la cumpărături. La raionul de carne, văd un afiș mare NOU!!! ACUM CARNE DE PORC DIN RASA MANGALIȚA!

Patriot fiind, hai să cumpăr, să susținem economia românească, să susținem micul producător român, care crește porci, cu sudoarea frunții.

Norocul meu, total nespecific mie, m-am uitat la preț. 65 de lei kilogramul. ȘAIZECIȘICINCIDELEI KILOGRAMUL! Într-un galantar alăturat, nu știu ce vită argentiniană se lăfăia, la 62 de lei.

Deci mangalița, da? Deci să susținem producătorii românești, da? Cu prețuri de peste 10 euro kilogramul de carne, da? Pentru că porcii ăia primesc masaj în fiecare seară, de la 2 virgine care, ulterior, își sacrifică prețioasa pieliță pe masa unde porcul de mangalița este asomat și tăiat cu grijă și grație.

După care plângem, că românii nu sunt patrioți și nimic din ce e produs în românia nu e apreciat la adevărata sa valoare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.