Amazon și ebay au banat toate conturile de speculanți care vindeau produse care au dispărut din rafturi în criză, gen dezinfectant, măști, hârtie igienică (în state se vindea cu 5 dolari rola). Magazinele din vest și US, de retail, au blocat cumpărarea bulk a produselor, limitând la maximum 5 bucăți, funcție de produs.

OLX, publi24 și restul de platforme folosite de speculanți, ce fac? Pe OLX, aniosgel se vinde cu 50 de euro, el costând vreo 40 de lei. Spirtul costă între 2 și 4 euro, cu mențiunea că poți, ca un speculant împuțit, să îți și promovezi produsele (a se vedea în foto) Cum se implică platformele de vânzare online în blocarea, banarea și evitarea pe viitor a punerii în vânzare de substanțe și produse esențiale pe timp de criză?

Consiliul retailerilor, care sunt foarte ocupați să numere sutele de milioane făcute zilele astea, când blocăm și noi cumpărarea cu cărucioarele, de spirt? MegaImage, știm doar prețuri mari, de proximitate și atât? Kaufland? Auchan? Carrefour? Poziții oficiale, ceva?

Foto reddit
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.