Astazi am avut treaba cu nevasta prin oras. Si intr-un intermezzo, cand trebuia sa ii asteptam pe aia de la REL SYS sa faca nustiuce, am tras in fata unei biserici, sa ne mai pupacim si noi.
Nevasta , fiind bisericoasa de felul ei, a dat o fuga si prinauntru, sa faca o cruce ceva si sa aprinda o lumanare. Intre timp, eu citeam rubrica de anunturi auto din Telegraf.
Vine a mea, ne bazaiam noi nustiuce, cand iese din biserica un nene in parpalac, cu o amuleta de aia chinezeasca la gat, cu Iisus care clipeste, si se apuca sa stranga mucurile de lumanare din cutiile alea de tabla cu morti si vii din fata bisericii.
Frate, si o vad pe-a mea ca injura o data, se da jos din masina si o ia la fuga pe scari in sus, spre om, sa-l omoare nu alta. Deschide brutal usa de la cutia aia de tabla, se uita inauntru, si deodata o vad ca se face mica, se inroseste la fata, si incepe sa vina tiptil tiptil catre masina, ca un pisoi murdar de smantana la botic.
– Ce s-a intamplat cucoana, de ai fugit asa??
– Am crezut ca mi-a luat lumanarea mea noua, pe care de-aia o aprinsesem.
– Si ti-a luat-o?
– …(mieunat)Nu…dar ii faceam un scandal de nu se vedea. Adica, da-o-n pula mea de treaba…Doamne iarta-ma.
Deci da, I love my wife!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.