A fost mare tambalau ieri cu filmul acesta. Toti urlau si se zbateau, si se dadeau cu curul de pamant, cum domnule, cu politia langa ea, si a fost lasata sa moara?
Dar oamenii…unde erau, domnilor? Toti acei ahtiati de senzational, care priveau cum o femeie isi da sufletul, unde erau? De ce nu au oprit o masina, sau sa aduca un taxi, sa duca femeia la spital? A, am uitat, e mai simplu sa dam vina pe politisti, nu? E mai simplu sa plangem de mila si sa dam vina pe autoritati, decat sa punem mana sa facem ceva cu adevarat.
Dar presa? Presa unde era? Toate echipele care erau acolo, cu masinile lor, carele de reportaj si restul, de ce nu au pus femeia in masina sa o duca la spital?
Ce intrebare stupida pun…Nu ar fi avut ce sa filmeze. Nu ar fi avut imagini socante de la locul faptei. Nu ar fi putut spune la ora de maxima audienta “Imaginile urmatoare sunt socante. Daca aveti probleme de sanatate nu priviti”. Si asa, din idiocratie si lacomie, a mai murit un om, om care ar fi putut fi salvat.
Oamenilor, nu va e rusine sa va priviti in oglinda?
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.