Ca un cap al familiei vajnic ce mă aflu, am purces la recenzarea și înregistrarea familiei ce o conduc, cu mână de fier, pe valurile patriei, pentru că

articiparea la recensământ este o îndatorire cetăţenească pe care o îndeplinim fiecare pentru comunitatea în care trăim, deoarece cu toţii ne dorim un viitor mai bun pentru noi şi generaţiile următoare. Completarea chestionarului de recenzare este obligatorie deoarece obţinerea unor rezultate precise şi relevante este un obiectiv de importanţă majoră pentru fiecare dintre noi, pentru edili şi comunităţi locale, pentru noi ca stat. Obligativitatea rezidă şi din prevederile OUG nr.19/2020 (art.42)

Și, așa cum se știe, pentru mine, respectul legii este sfânt.

Anyway, haioasă inițiativă, normal că a fost făcută cu spatele de către una din firmele de casă ale domnilor ce sunt la putere și la furat în acest moment, așa că merge așa, cât de cât.

Inițial am vrut să fiu Gică Contra și să nu recenzez nimic, dar mi-am amintit că, la ultimul recensământ, genitoarea mea a decis să mă declare pe mine și pe întreaga MEA familie drept români ortodocși și drepți, lucru care m-a deranjat profund, simțind în întreaga făptură că contribui la jaful făcut de Înalt Preasfințitul Daniel Ciubotea, așa că acum m-am recenzat frumos ca ateu, împreună cu familia și am scăzut șeptelul pe baza căruia se primesc bani de la stat de către biserică.

Sincer să fiu, mi-a trecut puțin prin cap să mă trec catolic sau evreu, pentru că sunt niște religii care, în România, au foarte mult bun simț și oferă ajutor real oamenilor.

Dar dreptatea a învins.
Shalom!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.