Sunt momente în care stau și mă gândesc cum trăiesc unii oameni, cum reușesc să respire neasistați, cum mănâncă, cum cresc copii, că de făcut e simplu și cam toate gesturile astea care îți permit să vegetezi mimând viața, până crăpi.

Adică ogrămadă de oameni, posibil chiar și drept credincioși, au rămas impresionați de gestul lui Cancer Tomitanul, de a răspândi și accepta vestea vaccinării. Da, domnule, uite că, de fapt, omul e bine intenționat, chiar vrea binele societății.

După toate crimele pe care le-a făcut cancer ăsta, cât de naiv să fii încât să crezi că ar putea avea măcar o urmă de umanitate în el? CUM?

Ca să clarificăm. Ieșirea în public a lui Cancer a fost exact după anunțul lui Daniel că biserica va împărți pliante despre beneficiile vaccinării în toate eparhiile.

Credeți că Întunericimea sa Daniel, cel atât de dornic de bogății terestre, a cedat punctul său forte în relația cu statul, VACCINAREA, cea pe care a subminat-o în tot timpul acestei pandemii, DEGEABA?

Nu fiți naivi.
Zilele acestea, guvernul româniei a cedat bisericii ceva îngrozitor de important pentru ei. Nu știu ce, evident, dar vom afla cu toții, cât de curând.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.